Vietnamese zijden lampionnen banner

Is winst alleen mogelijk als anderen verliezen?

Wij denken van niet, sterker nog, duurzaamheid is vaak meer, niet minder. Wij geloven in het creëren van banen in de derde wereld via microfinanciering.

Tijdens mijn wereldreis stuitte ik op een bijzondere plaats in Vietnam, namelijk Hoi An. Deze plek staat bekend om zijn vele lampionnen. Deze met zijde beklede lampionnen verlichten de vele restaurants en de winkels langs het water, wat in de avond een prachtige mystieke sfeer geeft.

Nu kunnen jullie deze prachtige mystieke sfeer oproepen in jullie eigen huiskamer, tuin, balkon, etc. Alle lampionnen zijn voorzien van een handgemaakt bamboe frame en bespannen met diverse kleuren zijde stof. Door er een lamp in te hangen lichten ze prachtig op en zet het bamboe frame zich mooi af tegen de zijde.

Lampionsenzo.nl verleent microkredieten aan de makers en neemt de geproduceerde lampionnen rechtstreeks af, zonder tussenhandelaar zodat de makers een eerlijke prijs ontvangen en wij goed kunnen slapen.

In Nederland zorgen de medewerkers van de Inclusief Groep voor het inpakken en versturen van de lampionnen. De Inclusief Groep is hét Werk- en Leerbedrijf op de Noord-Veluwe en zo draagt Lampionsenzo bij aan een inclusieve arbeidsmarkt

Kijk maar eens rustig rond. Bij vragen mail ons op info(at)lampionsenzo.nl. Ook kan je hier terecht voor het aanmelden van de nieuwsbrief. De nieuwsbrief zal onregelmatig verschijnen. Hiermee houden we je op de hoogte van actie’s en de ontwikkelingen van lampionsenzo.nl, zowel in Nederland als in Vietnam.

Harry van Vilsteren, Zwolle te bereiken op 06 1175 8549

Werkplaats Lampionsenzo in Vietnam