Paarse lampionnen, hanglampen by Lampionsenzo | Paars
  <

Paarse Vietnamese lampionnen

Voor luxe een vleugje mystiek

Ben je op zoek naar een paarse lamp? Onze paarse Vietnamese lampions zijn van een mooie kwaliteit zijde en worden handgemaakt in Vietnam.

Een paarse lamp, sjiek!

Is paars je kleur? Paars is artistiek, elegant en een beetje spiritueel. En dat niet alleen, paars straalt ook een zekere luxe uit.

Paarse Vietnamese lampionnen als hanglampen

Paarse lampionnen in een boom bij een event

Weetje!

Wist je dat in de Romeinse tijd alleen keizers paars mochten dragen? Ook veel koningshuizen gebruikten later de kleur paars. Want inderdaad: stijlvol en luxe…

Detail paarse lampion

Detail van de paarse zijde         Detail van een verlichte paarse lampion

Paarse lampions voor elke gelegenheid

Want paarstinten zijn er in overvloed. We helpen je een beetje: heb je een zakelijk event of ga je voor strak? Kies dan voor donkere paarse lampions. Zoek je juist een warme en vriendelijke uitstraling? Dan zit je goed met een lichtere tint lampion. Of combineer!

Paarse Vietnamese lampions als hanglampen

TIP! Hou je erg van paars, maar ben je bang dat alleen paarse hanglampen te donker zal ogen? Combineer ze dan met een andere kleur. Dat kan natuurlijk door er een andere warmere kleur lampion bij te hangen. Of kies voor een matchende kleur in je interieur.

Wij leveren diverse vormen, zoals ballon, mango, diamant, globe of lampionnen in een druppelvorm, direct uit voorraad. Niks moeilijk maar met een paar muisklikken te bestellen.

Contact lampionsenzo

Paypal logo