Vietnamese zijden lampen


Retourneren

 

Zichttermijn en retour regels

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, de lampion retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je de lampion bekijken, beoordelen zoals je ook in een winkel doet.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:
    - waarop de lampion in je bezit is.
    
Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door:
    - door een mail te sturen naar ons.
    - of je retour te melden in ons retourportaal
    
Je kunt de lampion alleen terug sturen als:
    - het artikel compleet is
    - in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat.

Retourneren is gratis als je gebruik maakt van ons retourportaal.

Je kunt ook door het invullen van het modelformulier aangeven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je bent echter niet verplicht het modelformulier te gebruiken, want ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht.
 
Het bedrag staat binnen enkele dagen, doch uiterlijk binnen 14 dagen na verwerking van het retour op je rekening. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

Ruilen

Het ruilen van de lampion voor dezelfde lampion in een andere maat of kleur, geef dit dan aan. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling door. We brengen verzendkosten (max. € 4,95) in rekening voor het verwerken bezorgen van deze bestelling. Moet de lampion geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.

Contact

Voor informatie of vragen kunt je contact opnemen met:

E-mail: info(A)lampionsenzo.nl

Algemene voorwaarden | Privacy | Contact