Hoe vouw je een zijden lampion uit?

Bij elke lampion krijg je een uitvouwinstructie meegeleverd. Ben je meer van de de beelden, kijk dan hoe Harry zelf een lampion uitvouwt:

Deze video is opgenomen bij Bar Senang in Zwolle

Hoe maak je een lamp van de lampion?

Hang je lampion aan een verlichtingspunt aan het plafond, gebruik dan de HEMMA of SUNNEBY pendule van IKEA zowel in zwart als wit te verkrijgen. Woon je niet in de buurt van een IKEA, ook bouwmarkten verkopen pendules. Of bestel gelijk een van onze pendules, snoeren en LED lamp, dan weet je zeker dat het past.

Welke lamp kan erin?

De lampionnen zijn uitermate geschikt voor lampen, zowel kleine (E14) als grote fittingen (E27). De kleinste opening van de lampion is 4 cm, zie afmetingen. Zorg er dus voor dat je lamp niet groter is dan 4 cm dan past deze altijd.

Voor een warmere tint in de witte lampionnen, gebruik dan een softone of flame lamp van ongeveer 25 Watt (lichtopbrengst).

Hoe wordt de lampion verstuurd?

Na je bestelbevestiging pakken mijn collega’s van de sociale werk voorziening je lampion in. Je lampion wordt ingevouwen verstuurd in een kartonnen doos. DPD is onze verzendpartner, zodra de bestelling een DPD Depot bereikt krijg je een mail met de track and trace code.

Bamboe frame
Chinese lampionOosterse lampionnenVietnamese lampenJapanse lampionnenKinderlampPaarsOranjeGeelGroenRozeBlauwWitteKoperRodeZilverTurquoiseIndigo