Blauwe lampionnen als hanglampen

Blauwe Vietnamese lampionnen

Vriendelijk en vertrouwd!

Ben je op zoek naar een blauwe lamp? Onze blauwe Vietnamese lampions zijn van een mooie kwaliteit zijde en worden handgemaakt in Vietnam.

Blauwe vietnamese lampionnen als hanglamp

Een blauwe lampion? Een vriend!

De lucht, de zee… blauw staat voor vertrouwen! Vaak associëren we blauw met vriendelijkheid, geduld en oprechtheid. Kies je voor blauw in je interieur, dan kies je voor helderheid en rust.

Weetje!

Wist je dat je productief wordt in een blauwe ruimte? Goed idee voor in je werkkamer dus.

Blauwe lampionnen in de mix als decoratie

De perfecte blauwe hanglamp voor de kinderkamer

Misschien zoek je een blauwe lamp voor je babykamer. Of is je kinderkamer inmiddels aan een restyle toe? Een blauwe lampion is veelzijdig. Kies voor zachtblauwe tinten voor een lieflijke uitstraling van je babykamer. Of ga voor stevig blauw voor je tiener.

Kleurige lampionnen als versiering bij een feest

TIP! Ben je bang dat blauwe lampions koel in je interieur zullen zijn? Hoeft niet! Door te spelen met blauwe elementen, kun je het geheel toch warm aankleden. Kies bijvoorbeeld voor blauwe kussens in verschillende tinten, een blauw schilderij en maak het af met… inderdaad een blauwe Vietnamese lampion als hanglamp :).

Wij leveren diverse vormen, zoals ballon, mango, diamant, globe of lampionnen in een druppelvorm, direct uit voorraad. Niks moeilijk maar met een paar muisklikken te bestellen.

Koop hier online je blauwe lampionnen