Indigo lampionnen hanglampen indigo aan het plafond

Ben je op zoek naar een lamp in de kleur indigo? Onze indigo Vietnamese lampions zijn van een mooie kwaliteit zijde en worden handgemaakt in Vietnam.

Indigo, we houden ervan

Het is niet uitgesproken blauw of paars. Het is indigo. Een van de meest fascinerende kleuren die er bestaat kunnen we wel zeggen. En we houden ervan! Want deze kleur ligt niet voor de hand. De blauwe kleur die door de zijden lampion is geweven is op zijn zachtst gezegd bijzonder.

Kleurige decoratie met indigo chinese lampionnen

Weetje!
Sommige mensen, die verder prima kleuren kunnen zien, kunnen indigo vrijwel niet onderscheiden van blauw en violet. Dat komt omdat het menselijk oog vrij ongevoelig is voor licht met de frequentie van het indigo. (Bron: Wikipedia)

Een slimme kleur

Er wordt wel gezegd dat indigo staat voor kennis en intuïtie. De ideale plek voor een lampion in de kleur indigo kan dan ook haast niet anders dan je werkplek zijn!

Vietnamese lampionnen indigo details

TIP! Wil je een lamp in de kleur indigo? Combineer het dan, voor een rustig resultaat, met groen of grijs. Ga je voor een frissere look, dan doet wit het altijd goed.

Wij leveren diverse vormen, zoals ballon, mango, diamant, globe of lampionnen in een druppelvorm, direct uit voorraad. Niks moeilijk maar met een paar muisklikken te bestellen.