Chinese lampionnen, witte lampionnen als hanglamp

Kies voor puur en licht

Ben je op zoek naar een witte lamp? Onze witte Vietnamese lampions zijn van een mooie kwaliteit zijde en worden handgemaakt in Vietnam.

Een witte lampionnen als barverlichting

Stijlvol en eenvoudig

Houd je van rust en eenvoud in je interieur? Mooi in al haar eenvoud, brengt een witte Vietnamese lampion die pure sfeer die je zo vaak in de woonbladen ziet. Classy! Wit staat voor helderheid en een opgeruimd gevoel.

Witte lampionnen als verlichting gebruiken

Voor extra sfeer kun je de witte zijden lampion als verlichting gebruiken. Witte lampionnen met verlichting geven jouw feest een sprookjes achtig effect. Verlichte witte lampionnen zijn absolute sfeermakers.

Weetje!
Dat opgeruimde gevoel dat je krijgt als je in een witte kamer staat…. wist je dat dat ook echt zo blijkt te zijn? Wit zet namelijk aan tot opruimen. Best handig soms 😉

Witte lampionnen als hanglampen in een slaapkamer

TIP! Ga je toch voor een kleurrijk geheel? Door een aantal witte lampions aan je kleuren toe te voegen, creëer je toch rust en een juiste balans!

Witte lampions, dé decoratie voor je bruiloft

Romantisch, puur en stijlvol. Witte lampions zijn de perfecte aankleding voor je bruiloft. Los van de sfeer, heb je een ruimte in een handomdraai aangekleed. En na je feest? Dan geef je de lampions een tweede leven in je huis. Of ook leuk: geef ze cadeau aan je geliefden als aandenken aan jullie dag!

Witte lampionnen in de tuin bij een bruiloft

Snelle levering uit eigen voorraad.

Wij leveren diverse vormen, zoals ballon, mango, diamant, globe of lampionnen in een druppelvorm, direct uit voorraad. Niks moeilijk maar met een paar muisklikken te bestellen.

 

Koop hier uw witte lampionnen