Turquoise lampionnen hanglamp vietnam

Voor vernieuwing en inventiviteit

Ben je op zoek naar een turquoise lamp? Onze turquoise Vietnamese lampions zijn van een mooie kwaliteit zijde en worden handgemaakt in Vietnam.

Turquoise lamp: een frisse verschijning!

Turquoise is een heldere kleur die tussen blauw en groen zweeft. Het geeft meteen een fijne frisheid in je huis! Een Vietnamese lampion in deze kleur kan een echte eyecatcher in je interieur zijn, als je verder bijvoorbeeld ook turquoise accessoires gebruikt. Heb je juist grote vlakken turquoise in je huis, dan is het mooi om met verschillende tinten te werken. Want ton sur ton is natuurlijk de trend.

Turquoise hanglampen in een restaurant

Weetje!

Er wordt wel eens beweerd dat turquoise rustgevend en ontspannend werkt.
Best handig als je energieke kinderen hebt 😉

Lamp voor je kinderkamer

Turquoise is vrolijk en lief. Je ziet turquoise lampen niet voor niets vaak in kinderkamers voorbijkomen! Zowel in een jongenskamer als in een meisjeskamer is het een toffe kleur.

Turquoise lampion in de kinderkamer

TIP! Combineer je turquoise met wit, grijs of bruin dan hou je het rustig. Ga je voor vrolijk, combineer je Vietnamese lampion dan met pastelkleurtjes in huis!

Wij leveren diverse vormen, zoals ballon, mango, diamant, globe of lampionnen in een druppelvorm, direct uit voorraad. Niks moeilijk maar met een paar muisklikken te bestellen.