Koperen Vietnamese lampionnen als hanglamp

Ben je op zoek naar een koperen lamp? Onze koperkleurige Vietnamese lampions zijn van een mooie kwaliteit zijde en worden handgemaakt in Vietnam.

Een koperen lampion als decoratie artikel

Stoer en warm, koperen lampen zijn hot!

De trend blijkt een blijvertje: koper in je huis! Van grootse koperkleurige stukken tot subtiele accessoires: net wat je ding is. Vooral met licht werkt koper goed: een koperen lamp is enerzijds stoer, maar geeft je kamer direct een warme sfeer.

Een koperen lampion hangt boven een tafel in een landelijk ingericht restaurant

Weetje!

Je kunt koper beleven als levenskrachtig, waardevol en duurzaam. Niet voor niets is er een koperen bruiloft!

Een rij koperen lampionnen hangt in een restaurant

Een koperkleurige lampion is makkelijk

Punt! Want hou je van strak of juist landelijk, een koperen lamp is altijd goed te combineren. Prachtig warm met pastelkleuren, donkergroen, of blauw. Of eenvoudig scandi met wit en zwart. Doordat onze lampions van 100% zijde zijn gemaakt, komt niet alleen de koperkleur mooi uit, maar is ook de geweven stof een match om van te houden in een strak interieur.

Gouden Vietnamese lampionnen als hanglamp

TIP! Feit is: koper is nogal aanwezig. Je kunt het daarom subtiel houden met een koperen lamp en wat accessoires. Leg je het er liever wat dikker bovenop? Je kunt tegenwoordig zelfs kiezen voor koperkleurige meubels of gordijnen. Lang leve de trend!

Wij leveren diverse vormen, zoals ballon, mango, diamant, globe of lampionnen in een druppelvorm, direct uit voorraad. Niks moeilijk maar met een paar muisklikken te bestellen.