Vietnamese zijden lampen hoi an barTijdloos, traditionele en exotische ontwerpen.

Deze lampen zijn gemaakt door Vietnamese handwerkers, waarvan de traditie meer dan 500 jaar teruggaat in de tijd. Handgemaakt en bespannen met zijde, de lampen zijn zeer geschikt om een ruimte te decoreren.Vietnamese zijden lampen Hoi An aan een plafond

Tijdens mijn wereldreis stuitte ik op een bijzondere plaats in Vietnam, namelijk Hoi An. Deze plek staat bekend om zijn vele lampionnen. Deze met zijde beklede lampionnen verlichten de vele restaurants en de winkels langs het water, wat in de avond een prachtige mystieke sfeer geeft.

Onze lampen worden handgemaakt in Hanoi, in onze eigen werkplaats. Het materiaal dat we gebruiken is 100% natuurlijke Vietnamese zijde (natuurzijde van de zijderups is zeer beroemd in Azië). De zijde heeft mooie kleuren en is voorzien Aziatische symbolen. Alle lampen zijn met de handgemaakt met natuurlijke materialen zoals bamboe, zijde en hout.

Nu kan je deze prachtige mystieke sfeer oproepen in je eigen huiskamer, tuin, balkon, etc. Om de diverse vormen en kleuren te bekijken ga door naar de lampen.

Lamp uit Vietnam Hoi AnTraditionele handgemaakte Vietnamese lamp HanoiVietnamese handgemaakte zijden lampVietnamese lampen in een tent